"ალაზნის ველი" წითელი

ყურძენი იკრიფება ხელით, სიმწიფის პიკზე. კლერტის ნაზად გაცლასა და დაწურვას მოსდევს უჟანგავ ფოლადის ლითონებში მიმდინარე დუღილი კონტროლირებად ტემპერატურაზე (28°C) კულტურული საფუარის გამოყენებით. როდესაც მაჭარში შაქრის შემცველობა სასურველ დონეს მიაღწევს, დუღილი ჩერდება გაციებით და ფილტრაციით, რათა შენარჩუნდეს ღვინის ბუნებრივი სიტკბო და სიხალისე.

11.48

საფერავი ქვევრი

100% ბუნებრივი წითელი ღვინო, რომელიც დამზადებულია საფერავის ყურძნის ჯიშისგან.იწარმოება ქართული ტრადიციული, კახური მეთოდით ქვევრში (თიხის ჭურჭელი). აქვს კარგად გამოხატული, განვითარებული ჯიშური არომატით, რომელშიც კენკრისა და წითელი ხილის ტონები იგრძნობა.

35

ქინძმარაული

მდიდარია მაყვლის და მწიფე ალუბლის არომატებით. მუქი ლალისფერით იისფერი ელფერით. ინტესიური ჯიშური გემო დამშვენებულია ხავერდოვანი ტანინური კოპლექსით, სხეულის მთლიანობით და ჰარმონიულობით. ღვინო სასურველია მიირთვათ ტესერტებთან, ხილის ასორტთან, ცხარე საკვებთან და ყველთან ერთად

27.95

სააქციო ღვინოები

ყველა ღვინო

ქვევრის ღვინო

ყველა ღვინო

წითელი ღვინო

ყველა ღვინო

თეთრი ღვინო

ყველა ღვინო